Toggle navigation
☰
Home
PRZEPISY
PRZEPISY
CIASTA
DANIA GŁÓWNE
DESERY
NAPOJE
PIECZYWA
PRZEKĄSKI
SAŁATKI I SURÓWKI
SPIŻARNIA
ZUPY
Megamenu-products-special
Megamenu-products
Megamenu-products-bestseller
Megamenu-subcategory
Megamenu-category
banner-buttom
banner-menu-header
Baner-menu-header-1
PRZEPISY
Produkty
FIT
FIT
NISKI IG
BEZ GLUTENU
WARTO WIEDZIEĆ
MIĘSA - ROZBIÓR TUSZY
OWOCE EGZOTYCZNE
RYBY W KUCHNI
GRZYBY JADALNE
OWOCE MORZA
RODZAJE WARZYW
PRZYPRAWY W KUCHNI
OWOCE JADALNE
PRZELICZNIK KULINARNY
KUCHENNE TRIKI
WEGE-NEW!
WIELKANOC
Strona główna
HYZOP LEKARSKI
To składnik, który zaostrza smak mdłych potraw
Świeży lub suszony dodaje się do zupy ziemniaczanej, fasolowej, wszystkich dań z fasoli, serów i twarogów, do majonezu, surówek i sałatek jarzynowych, mięs, ryb, ziołowych nalewek
HYZOP LEKARSKI
To składnik, który zaostrza smak mdłych potraw
Świeży lub suszony dodaje się do zupy ziemniaczanej, fasolowej, wszystkich dań z fasoli, serów i twarogów, do majonezu, surówek i sałatek jarzynowych, mięs, ryb, ziołowych nalewek
Share:
Udostępnij
Tweetuj
Pinterest
Szczegóły produktu