Toggle navigation
☰
Home
PRZEPISY
PRZEPISY
CIASTA
DANIA GŁÓWNE
DESERY
NAPOJE
PIECZYWA
PRZEKĄSKI
SAŁATKI I SURÓWKI
SPIŻARNIA
ZUPY
Megamenu-products-special
Megamenu-products
Megamenu-products-bestseller
Megamenu-subcategory
Megamenu-category
banner-buttom
banner-menu-header
Baner-menu-header-1
PRZEPISY
Produkty
FIT
FIT
NISKI IG
BEZ GLUTENU
WARTO WIEDZIEĆ
MIĘSA - ROZBIÓR TUSZY
OWOCE EGZOTYCZNE
RYBY W KUCHNI
GRZYBY JADALNE
OWOCE MORZA
RODZAJE WARZYW
PRZYPRAWY W KUCHNI
OWOCE JADALNE
PRZELICZNIK KULINARNY
KUCHENNE TRIKI
WEGE-NEW!
WIELKANOC
Strona główna
GŁOWA (WIEPRZOWINA)
Z głowy uzyskuje się mięso zwane głowizną
Używa się je do wyrobów salcesonów i kiełbas
Można ją również gotować (po odjęciu ozora i mózgu) oraz marynować
GŁOWA (WIEPRZOWINA)
Z głowy uzyskuje się mięso zwane głowizną
Używa się je do wyrobów salcesonów i kiełbas
Można ją również gotować (po odjęciu ozora i mózgu) oraz marynować
Share:
Udostępnij
Tweetuj
Pinterest
Szczegóły produktu