Toggle navigation
☰
Home
PRZEPISY
PRZEPISY
CIASTA
DANIA GŁÓWNE
DESERY
NAPOJE
PIECZYWA
PRZEKĄSKI
SAŁATKI I SURÓWKI
SPIŻARNIA
ZUPY
Megamenu-products-special
Megamenu-products
Megamenu-products-bestseller
Megamenu-subcategory
Megamenu-category
banner-buttom
banner-menu-header
Baner-menu-header-1
PRZEPISY
Produkty
FIT
FIT
NISKI IG
BEZ GLUTENU
WARTO WIEDZIEĆ
MIĘSA - ROZBIÓR TUSZY
OWOCE EGZOTYCZNE
RYBY W KUCHNI
GRZYBY JADALNE
OWOCE MORZA
RODZAJE WARZYW
PRZYPRAWY W KUCHNI
OWOCE JADALNE
PRZELICZNIK KULINARNY
KUCHENNE TRIKI
WEGE-NEW!
WIELKANOC
Strona główna
KRUCHE CIASTO
SKŁADNIKI
5 żółtek
250 g margaryny
2 i 1/2 szklanki mąki
2 łyżeczki płaskie proszku do pieczenia
2-3 łyżki cukru
KRUCHE CIASTO
SKŁADNIKI
5 żółtek
250 g margaryny
2 i 1/2 szklanki mąki
2 łyżeczki płaskie proszku do pieczenia
2-3 łyżki cukru
Share:
Udostępnij
Tweetuj
Pinterest
Opis
Szczegóły produktu
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Składniki wsypać do miski i zagnieść na jednolitą masę